Carrefour Match SVM en Notariskantoor Peter Prummel succesvol!

12 december 2013

Enkele jaren geleden is de behoefte binnen Sport Vereniging Marknesse ontstaan om de statuten aan te passen aan de huidige tijdgeest. Middels de Beursvloer Carrefour is er een overeenkomst gesloten tussen Sport Vereniging Marknesse en Notaris Peter Prummel om dit gestalte te geven. Ruim 9 maanden later, heeft op 4 december 2013, de definitieve ondertekening beslag gekregen. Nieuwe statuten is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Zeker als verouderde statuten uit 1982 omgebouwd moeten worden naar nieuwe statuten. De wensen van de leden zijn gewijzigd, maar ook wettelijke aspecten vragen hun aanpassingen.

De periode van 9 maanden doet denken aan een zware bevalling. Enerzijds : Ja, omdat de Sport Vereniging Marknesse een complexe OMNI-vereniging is met haar afdelingsstructuur en het bestuur dat de voorbereidingen getroffen had voor de statutenwijzigingen niet meer zittend was.

Anderzijds: Nee, omdat Mw. mr. J Schippers- Schrijvers van het Notaris Kantoor Peter Prummel zich zeer goed inleefde in de materie van SVM, geduldig en zeer klantvriendelijk zich opstelde. Notaris Peter Prummel heeft in het kader van de Beursvloer dit kosteloos gedaan!. Hartelijke dank daarvoor.

Met de ondertekening van de statuten heeft SVM weer een stapje gezet in haar proces, om de zaken binnen SVM aan te passen aan de huidige tijd. Naast financiƫle gezondheid is een goede uitstraling een doelstelling van de vereniging.