Een woning kopen

Wanneer u een woning gaat kopen, komt er heel wat op u af. Voor een deskundige en persoonlijke begeleiding bij het kopen van uw droomhuis, bent u bij ons aan het juiste adres.

Zo kunnen we u behulpzaam zijn bij het opstellen van de koopovereenkomst, met daarin opgenomen alle afspraken die gemaakt zijn met de verkoper (denk bijvoorbeeld aan een financieel of ander voorbehoud). We zorgen er voor dat u niet voor verassingen komt te staan en letten op alle zaken die voor u van belang kunnen zijn maar waar u zelf allicht niet direct aan denken zal.

Verder adviseren we u bij de keuze op wiens naam de woning (en de financiering) komt te staan; het is van groot belang uw persoonlijke situatie (bent u samenwonend, gehuwd met of zonder huwelijkse voorwaarden, heeft u of uw partner een eigen bedrijf) hier bij in ogenschouw te nemen. Door de juridische kennis en ervaring binnen ons kantoor, zorgen we er voor dat u op alle vlakken op de juiste wijze wordt voorgelicht en begeleid.

U komt in ieder geval bij de notaris, op het moment dat de eigendom van de woning wordt overgedragen. Deze akte (de akte van levering) stellen wij graag voor u op. Ook de eventueel daarbij behorende financiering (middels een hypotheek) regelt ons kantoor graag voor u. Bel gerust wanneer u hierover vragen heeft of graag vooraf een scherpe en duidelijke offerte wilt ontvangen.

Ons uitgangspunt is de overdracht zo adequaat mogelijk af te wikkelen, zodat u straks met een gerust hart de sleutel in ontvangst kunt nemen (brochure ‘huis kopen’).