Notariscafé in FlevoMeer bibliotheek Noordoostpolder

25 september 2014

Op woensdagmiddag 8 oktober is het weer kennis opsnuiven in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Ditmaal zit Peter Prummel, notaris in Emmeloord, aan de leestafel in de bibliotheek. De drempel naar een notariskantoor kan best hoog zijn, maar soms zijn er toch dringende vragen die gesteld moeten worden. Om die drempel te verlagen heeft de bibliotheek haar deuren open gezet door diverse cafés te organiseren met zeer uiteenlopende onderwerpen.

Een aantal woensdagmiddagen is Peter Prummel uitgenodigd. Iedereen die vragen heeft of iemand mee wil laten meedenken over notariële zaken kan op woensdagmiddag vrijblijvend de bibliotheek binnen lopen. Peter Prummel is een allround notaris die graag antwoord geeft op elke notariële vraag, variërend van testamenten, woningoverdracht, huwelijkse voorwaarden tot het afwikkelen van een nalatenschap. Iedereen kan woensdagmiddag 8 oktober aanstaande aanschuiven aan de leestafel in de bibliotheek en zonder verplichtingen het gesprek aangaan.

Het notaris café is van 13.30 tot 15.30 uur, de toegang is geheel gratis en iedereen is van harte welkom. De volgende notariscafé’s zijn 5 november en 3 december aanstaande.