Ons team

mr. P.H. (Peter) Prummel

Notaris, estate planner, agrarisch specialist en mediator

Ik ben in 1988 als jurist begonnen op het kantoor van mr. C. van Hattum in Emmeloord. Na in de avonduren Notarieel recht erbij te hebben gestudeerd, was ik in 1992 kandidaat-notaris. Ik heb dus zowel mijn doctoraal Nederlands recht als mijn doctoraal Notarieel recht. Beide keren afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na het volgen van de postdoctorale Grotiusopleiding Ondernemingsrecht (Universiteit Nijmegen) heb ik in 1997 de Notariële Beroepsopleiding afgerond. Lees meer >>

mw. mr. J. (Joke) Schippers-Schrijvers

Toegevoegd-notaris

Ik ben geboren en getogen in de Noordoostpolder, groeide op in Nagele en later in Emmeloord. Na de middelbare school te hebben afgerond, volgde ik mijn studie Notarieel Recht in Groningen aan de Rijks Universiteit aldaar. Lees meer >>

mw. mr. Jelma Reinsma

Kandidaat-notaris

Mijn geboorteplaats is Heerenveen, maar vanaf mijn vierde jaar ben ik opgegroeid in Emmeloord. Na de basisschool en het atheneum heb ik Notarieel Recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Tijdens mijn studententijd heb ik in de stad Groningen gewoond. Lees meer >>

mw. mr. Nelly de Waard

Kandidaat-notaris

Nelly werkt sinds eind 2020 bij Prummel & Schippers Notarissen als kandidaat-notaris. Zij verricht werkzaamheden op alle rechtsgebieden. Ook vervangt zij soms de notaris, waardoor u Nelly kunt treffen bij de ondertekening van akte(n) of bij een bespreking.

Diana

Diana is sinds 2015 werkzaam bij Prummel & Schippers Notarissen als receptioniste/telefoniste. Naast haar baliewerkzaamheden biedt zij ondersteuning op de financiële administratie.

Margriet

Margriet werkt al sinds jaar en dag bij Prummel & Schippers Notarissen. Zij ondersteunt alle (kandidaat-)notarissen, maar is vooral werkzaam op de afdeling onroerend goed.

Patrick

Register Notarisklerk

Sinds januari 2017 is Patrick werkzaam op ons kantoor. Hij behandelt de dossiers op de afdeling onroerend goed (leveringen en hypotheken).

Inez

Inez is sinds 2004 werkzaam in het notariaat. Bij Prummel & Schippers Notarissen behandelt zij sinds juni 2015 de dossiers op de afdeling ondernemingsrecht. Tevens ondersteunt zij Joke bij alle op die afdeling voorkomende werkzaamheden.

Anja

In 2013 is Anja gestart bij ons notariskantoor als notarieel medewerkster. Zij ondersteunt Peter en Jelma bij het voorbereiden, maken en afronden van dossiers in de familiepraktijk.

Sanne

Sanne werkt parttime bij Prummel & Schippers Notarissen en behandelt dossiers op de afdeling familierecht.

Petra

Petra is notarieel medewerkster op de afdeling onroerend goed.

Willeke

Willeke is notarieel medewerkster in de familiepraktijk.

Wilma

Wilma is een van onze receptionistes.

Armando

Armando is notarieel medewerker op de afdeling onroerend goed.

Marit

Als ondersteuner op het gebied van management, de administratie en als telefoniste/receptioniste is Marit betrokken bij het kantoor.