Ons team > mw. mr. J. (Joke) Schippers

Ik ben geboren en getogen in de Noordoostpolder, groeide op in Nagele en later in Emmeloord. Na de middelbare school te hebben afgerond, volgde ik mijn studie Notarieel Recht in Groningen aan de Rijks Universiteit aldaar.

Na vier jaar hard studeren, kon ik mijn bul vol trots ophalen en starten met de beroepsopleiding notariaat. Na mijn afstuderen heb ik een paar maanden voor mr. C. van Hattum, toen notaris in Emmeloord, gewerkt. Hierna vertrok ik samen met mijn man Peter voor het avontuur overzee naar Terschelling. Op dit prachtige Waddeneiland heb ik de eerste stappen op het pad van kandidaat-notaris gezet, terwijl ik daarnaast de Beroepsopleiding Notariaat met succes afrondde. Alhoewel de veelzijdigheid van het kleine kantoor en de prachtige woonomgeving trokken, besloten mijn man en ik toch terug te keren naar de polder. In 2008 trad ik in dienst bij de opvolgers van genoemde notaris Van Hattum, welk kantoor later fuseerde met notaris Prummel. In 2013 ben ik met Peter Prummel meegegaan naar zijn kantoor aan de Boslaan in Emmeloord.

De laatste jaren heb ik allround ervaring opgedaan als kandidaat-notaris. Zeer regelmatig nam ik één van de notarissen waar, bij afwezigheid, hetgeen heeft geleid tot een zelfstandige werkwijze en een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel.

In juni 2017 ben ik benoemd tot toegevoegd notaris. Op 16 september 2021 ben ik door de Rechtbank beëdigd, nadat ik daarvoor bij Koninklijk besluit ben benoemd tot notaris. Sindsdien staan Peter en ik samen aan het roer en is ons kantoor genaamd: Prummel & Schippers Notarissen.

Mijn specialismen liggen op het gebied van ondernemingsrecht en onroerend goed. Maar ook op het gebied van familierecht sta ik mijn “vrouwtje”. Kortom; voor de meest uiteenlopende zaken, kunt u gerust bij mij aankloppen. Ik sta u graag met raad en daad te woord!

<< Terug naar over ons